WORKSHOP cu Diana Pîrje: 29 martie, București, orele 18:00 -21:00

 

“Voi fi vreodată suficient de bună?”

 

Este întrebarea pe care și-o pun foarte multe fete, poate chiar și tu…

 

Încă din copilărie, ni se formează încrederea și stima de sine, astfel că, dacă nu am plecat în viață cu un bagaj sănătos, ajungem să ne pierdem pe drum, să nu avem resursele necesare pentru a visa, pentru a merge în direcția lucrurilor pe care ni le dorim. Ajungem să nu avem încredere deplină în noi, în forțele noastre, în ceea ce suntem și în ceea ce putem face.

 

Tocmai de aceea, la acest workshop, vom indentifica tiparul disfuncțional pe care îl ai, ce anume te împiedică să ai entuziasm, poftă de viață, să te simți sigură pe tine și pe puterile tale.

 

Vom lucra la încrederea în tine, la stima de sine, vom afla secrete și vom genera soluțiile pentru a te simți mereu încrezătoare, pentru a-ți ridica dispoziția și energia. Așa încât să simți că zbori cu adevărat, ca o pasăre măiastră!

 

Fiecare femeie s-a născut cu acest potențial, de a străluci și toate avem în interiorul nostru această putere și această capacitate!

 

Nu e păcat să te irosești și să trăieși mereu cu semne de întrebare, cu regrete sau cu dezamăgiri?

 

Din păcate, foarte multe femei trăiesc așa, din neputința de a schimba ceva în viața lor. Poate nu știu cum sau poate simt că le e greu. Și le înțeleg.

 

Tocmai de aceea, am gândit acest workshop ca și un loc în care să ne putem deschide sufletele, unde să vindecăm rănile pe care le avem. Gata! Destul am plăcut celorlalți, destul nu ne-am considerat capabile, destul am renunțat la noi, destul am ascultat de vocile din jur, ignorând vocea sufletului nostru.

 

E timpul să faci mai mult pentru tine! E timpul să scapi de temerile și blocajele care te țin pe loc!

 

Dacă simți că nu ai destulă încredere în tine, dacă te simți blocată și prinsă într-un tipar familial disfuncțional, sau dacă simți că vrei să descoperi mai multe despre tine și strălucirea ta interioară, atunci acest workshop este pentru tine!

 

Te-ai născut ca să străluceși și eu vreau să îți arăt cum poți face asta! 🙂

 

Workshopul va avea loc în data de 29 de martie, în Bucureșți, de la 18:00 la 21:00. Locația urmează să fie comunicată individual persoanelor care se vor înscrie (va fi aleasă în funcție de nr. de persoane).

 

Înscrieri: dpirje93@gmail.com
Preț promoțional: 50 lei

 

 

Mă urmezi într-o călătorie unică, revelatoare și eliberatoare? 🙂

Te aștept cu drag,
Diana

 


Diana este psiholog, fondatoare a site-ului și conceptului personal “Diana Pîrje” – având drept obiectiv să inspire tinerele fete să își descopere fericirea și puterea interioară. “Avem puterea să strălucim din interior și să ne creăm realitatea pe care ne-o dorim, pe care am visat-o de mici copile. Secretul este doar să credem în noi”- este motto-ul pe care îl aplică în viața sa și în workshop-urile pe care le organizează.

Diana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și masterand în Psihologia Sănătății – Cercetare clinică și Optimizare comportamentală. O puteți găsi aici: www.dianapirje.ro

4645 Total Views 3 Views Today